Sébastien Lalanne

Lost Bullet
6.2
HD

Lost Bullet

Jun. 19, 2020

Lost Bullet

Një i dënuar, i kthyer në mekanik të policisë për të rritur shpejtësinë e makinave të tyre, detyrohet të mbrojë pafajësinë e tij kur mentori i ...
15 Minutes of War
6.0
HD

15 Minutes of War

Jan. 30, 2019

15 Minutes of War

Në shkurt të vitit 1976 në Xhibuti, merret peng një autobus shkolle në kufirin somalez. Skuadra GIGN dërgohet atje dhe pas 30 orësh tensioni, ...
Antigang
5.7
HD

Antigang

Aug. 19, 2015

Antigang

Një skuadër me policë që janë gjithmonë ballë përballë me kriminelë, tani do të ndeshen me çështjen më të vështirë të karrierës së tyre.