Sylvia Hoeks

Blade Runner 2049
8.4
HD

Blade Runner 2049

Oct. 04, 2017

Blade Runner 2049

Zbulimi i një vrasësi replikantësh për një sekret të fshehur thellë, e bën të gjurmojë Rik Dekardin që ka 30 vite i humbur.
The Girl in the Spider’s Web
6.1
HD

The Girl in the Spider’s Web

Hakerja e kompjuterëve, Lisbet Salander dhe gazetari Mikael Blomkvist, e gjejnë veten të kapur në një rrjet të spiunëve, kriminelëve kibernetikë ...
All the Devil’s Men
0.0
HD

All the Devil’s Men

May. 12, 2018

All the Devil’s Men

Ky thriller-aksion eksploziv rrëfen për një burrë të dëmtuar nga betejat në Luftën e Terrorit, i cili është i detyruar të shkojë në Londër për të ...
Renegades
5.4
HD

Renegades

Sep. 01, 2017

Renegades

Një ekip marine zbulon një thesar nën ujë në një liqen të Bosnjes. Për ta marrë i duhet të kalojnë një sërë peripecish duke qenë se liqeni i ...