Vicky Kaushal

Bhoot: Part One – The Haunted Ship
6.2
HD

Bhoot: Part One – The Haunted Ship

Papritur, një anije del ne bregun e Mumbait. Ekipet e shpëtimit përpiqen të gjejnë të mbijetuarit, por do të zbulojnë një të vërtetë të frikshme.
Uri: The Surgical Strike
8.5
Full HD

Uri: The Surgical Strike

Jan. 11, 2019

Uri: The Surgical Strike

Filmi është bazuar nga ngjarjet reale të luftës në Indi. Forcat speciale të ushtrisë indiane ndërmarrin një operacion të fshehtë për t’u ...
Manmarziyaan
7.0
HD

Manmarziyaan

Sep. 14, 2018

Manmarziyaan

Një vajzë e gjallë e gjen veten të kapur në një trekëndësh të ndërlikuar dashurie, të ngarkuar me presione shoqërore dhe familjare.
Sanju
8.3
HD

Sanju

Jun. 29, 2018

Sanju

Ky film merret me disa nga ceshtjet kryesore nga jeta dramatike dhe kontraversiale e yllit te filmit Sanjay Dutt. Jep nje veshtrim mbi abuzimin e ...
Lust Stories
6.6
HD

Lust Stories

Jun. 15, 2018

Lust Stories

Lust Stories eshte nje vazhdim i filmit Bombay Talkies i cili prezanton 4 filma te shkurter nga 4 regjizoret ne te medhenj te indise te cilet ...
Raazi
7.9
HD

Raazi

May. 10, 2018

Raazi

Një vajzë nga Kashmiri pranon të martohet me një oficer të ushtrisë së Pakistanit për të marrë informata në lidhje me strategjitë ushtarake gjatë ...
Masaan
8.1
HD

Masaan

May. 19, 2015

Masaan

Katër jetë kryqëzohen në lumin Gang; një djalë i shtresës së ulët tmerrësisht i dashuruar, një bijë fajtore për një marrëdhënie seksuale që ...