Vincent Laresca

Empire
6.0
HD

Empire

Dec. 06, 2002

Empire

Një tregtar droge i suksesshëm nga Bronx-i jugor, i cili mallin e tij e quan “Perandoria” i kthen shpinën të gjithë miqve të tij ...
Juice
7.1
HD

Juice

Jan. 17, 1992

Juice

Katër adoleshentë nga qendra e qytetit e shohin veten në ndjekje të pushtetit dhe lumturisë, të cilat ata i referohen si ‘Juice’.
Devil
6.2
HD

Devil

Jan. 13, 2010

Devil

Një grup njerëzish janë të bllokuar në një ashensor dhe Djalli ne menyre te misterishme është në mesin e tyre.
.45
5.7
HD

.45

Nov. 30, 2006

.45

Një histori se si mania, varësia dhe abuzimi cojnë një grua të re të ekzekutojë një plan të përpunuar hakmarrjeje.