Vlado Mihailov

Boyka 4 : Undisputed IV
7.2
HD

Boyka 4 : Undisputed IV

Apr. 18, 2017

Boyka 4 : Undisputed IV

Në serinë e katërt, Bojka ka si qëllim të arrijë në ligat më të mëdha të dyluftimit, por një vdekje aksidentale e kundërshtarit të tij vë në ...
Enemies Closer
5.2
HD

Enemies Closer

Dec. 04, 2013

Enemies Closer

Në një pyll në kufirin midis Amerikës dhe Kanadasë, dy armiq të betuar duhet të punojnë bashkë për t’i shpëtuar një karteli droge të pamëshirshëm.