Yahya Abdul-Mateen II

The Trial of the Chicago 7
8.0
HD

The Trial of the Chicago 7

Historia e gjyqit të 7 personave që rëndohen nga akuza të ndryshme rreth kryengritjes në Kongresin Kombëtar Demokratik të vitit 1969 në Çikago.  
Baywatch
5.8
HD

Baywatch

May. 12, 2017

Baywatch

Roja i përkushtuar i bregdetit, Mitch Buchanan do të rekrutojë një punonjës të ri. Së bashku, ata do të zbulojnë një komplot kriminal lokal, i ...
Aquaman
7.9
HD

Aquaman

Dec. 07, 2018

Aquaman

Artur Këri mëson se është trashëgimtari i mbretërisë nënujore të Atlantisit dhe duhet të ecë përpara për të udhëhequr popullin e tij dhe për ...
The Vanishing of Sidney Hall
6.8
HD

The Vanishing of Sidney Hall

Sidnei Holl aksidentalisht gjen suksesin dhe dashurinë në një moshë të re, pastaj papritur, zhduket pa lënë gjurmë.
Us
7.0
HD

Us

Mar. 14, 2019

Us

Një çift dhe dy fëmijët e tyre luftojnë për mbijetesë kundër katër të huajve që duken si ata.
First Match
7.1
HD

First Match

Mar. 12, 2018

First Match

E ashpërsuar nga vitet e vështira nën kujdestari, një adoleshente nga lagjia Brownsville në Brooklyn vendos se bashkimi me ekipin e mundjes së ...