A. Edward Sutherland

The Gold Rush
8.2
HD

The Gold Rush

Jun. 25, 1925

The Gold Rush

Tramp shkon në Klondike në kërkim të arit dhe  gjen atë dhe më shumë.
The Kid
8.3
HD

The Kid

Jan. 21, 1921

The Kid

Tramp kujdeset për një fëmijë të braktisur, por ngjarjet e vënë atë marrëdhënie në rrezik.