A.R. Murugadoss

Akira
5.9
HD

Akira

Sep. 01, 2016

Akira

Akira, një vajzë luftarake indian kalon vështirësi të shumta pasi përfshihet gabimisht në një rrjet kriminelësh.
Kaththi
8.0
HD

Kaththi

Oct. 22, 2014

Kaththi

Nje kriminel ndergjegjesohet kur degjon lutjen e fermereve .
Holiday
7.4

Holiday

Jun. 06, 2014

Holiday

Një oficer ushtarak përpiqet ta ndjekë një terrorist, ta shkatërrojë atë bandë terroriste dhe ta çaktivizoi qelizën e fjetur nën komandën e tij.