A. Taner Elhan

The Love is Similar to You
3.8
HD

The Love is Similar to You

Një vajze e re me një të kaluar me probleme bien në dashuri me një djalë të pashëm, por nuk është çdo gjë që duan ata, dhe që ëndërrojnë.