Aaron B. Koontz

Camera Obscura
5.1

Camera Obscura

Jun. 09, 2017

Camera Obscura

Një veteran lufte i cili punon si fotograf sheh vdekje të pashmangshme tek fotot e tij, duke vënë në pyetje shëndetin e tij mendor dhe duke ...