Aaron C. Fitzgerald

Alpha
7
HD

Alpha

Aug. 17, 2018

Alpha

Në të kaluarën parahistorike, një i ri përpiqet të kthehet në shtëpi pasi ndahet nga fisi i tij gjatë një gjuetie. Ai gjen një ujk i cili bëhet ...
Bombshell
6.7
HD

Bombshell

Dec. 13, 2019

Bombshell

Një grup grash dalin kundër drejtuesit të Fox News, Roger Alies dhe atmosferës toksike që ai kishte krijuar.