Aaron Crozier

Stake Land
6.5
HD

Stake Land

Sep. 30, 2010

Stake Land

Martin ishte një djalë normal adoleshent përpara se vendi të futej në një katastrofë ekonomike dhe politike. Një epidemi vampirësh ka përfshir të ...