Aaron McCann

Koko: A Red Dog Story
5.9
HD

Koko: A Red Dog Story

Dec. 05, 2019

Koko: A Red Dog Story

Filmi tregon historinë e një qeni të zakonshëm, të cilin fati i tij i mirë dhe aftësia e tij për t’u lidhur me njerëzit, e çojnë drejt famës.