Aaron Seltzer

Vampires Suck
3.5
HD

Vampires Suck

Aug. 18, 2010

Vampires Suck

Një komedi e filmave te twilight , ku adoleshentja Becca e gjen veten të ndarë mes dy djemve. Si ajo dhe miqtë e saj luftojne me një numër ...
Meet the Spartans
2.7
HD

Meet the Spartans

Jan. 24, 2008

Meet the Spartans

Mbreti spartan dhe Leonidha heroike, të armatosur me asgjë, por me të brendshme lëkure dhe një pelerinë, drejtojne një bandë të luftëtarëve ...
Superfast!
4.1
HD

Superfast!

Mar. 05, 2015

Superfast!

Polici i infiltruar Lukas Uait bashkohet me bandën e Vin Serentos në garat ilegale të rrugëve të qytetit. Ata janë të shpejtë si era dhe synojnë ...