Abdullah Oguz

Sıcak (Fati)
5.1
HD

Sıcak (Fati)

Dec. 19, 2008

Sıcak (Fati)

Ata ishin udhëtarë së bashku … Yusuf po punonte për një kompani që nxirrte rrënojat e mbytura të anijeve dhe i shiste ato. Gruaja e tij e ...