Abe Sylvia

Dirty Girl
6.5
HD

Dirty Girl

Sep. 12, 2010

Dirty Girl

Është viti 1987 dhe Daniela, ”vajza e keqe” e shkollës po arratiset. Me të është shoku i saj bullafiq Klarku, një pako me miell dhe ...