Abhimanyu Srivastava

Manikarnika: The Queen of Jhansi
6.6
Full HD

Manikarnika: The Queen of Jhansi

Historia e Rani Lakshmibait, njërës prej figurave lider të Rebelimit Indian të vitit 1857 dhe qëndrimi i saj kundër Zotimit të Anglezëeve.