Abhinav Sarin

Chhapaak
5.1
HD

Chhapaak

Jan. 10, 2020

Chhapaak

Gjyqet dhe triumfet e Maltit, një e mbijetuar nga një sulm acid. Nga hetimi i sulmit deri në proceset gjyqësore, trajtimi mjekësor deri tek ...
Ujda Chaman
7.5
HD

Ujda Chaman

Nov. 01, 2019

Ujda Chaman

Çamani është një 30 vjeçar i cili vuan nga rënia e parakohshme e flokëve. Edhe pse ai është një profesor i nderuar, kjo gjë nuk e ka ndihmuar atë ...