Abhishek Sharma

Parmanu: The Story of Pokhran
8.2
Full HD

Parmanu: The Story of Pokhran

Bazuar në një ngjarje të vërtetë. Pas rënies së Bashkimit Sovjetik, India ka mbetur pa aleatë të fuqishëm dhe, për të krijuar vendin e saj si një ...