Adam Bocknek

It Chapter Two
6.9
HD

It Chapter Two

Sep. 04, 2019

It Chapter Two

Njëzetë e shtatë vjet pas përballjes së parë me Pennywisen e tmerrshëm, Grupi i Dështakëve është rritur dhe e ka lënë pas të shkuarën, deri sa ...
It
8.0
HD

It

Sep. 05, 2017

It

It 2017: Një grup fëmijësh që i tallin bashkohen së bashku kur një demon që ndryshon formë, me pamjen e një klouni, fillon të lëndojë fëmijë.