Adam Bronstein

Ne kërkim të Nemos
8.1
HD

Ne kërkim të Nemos

May. 30, 2003

Ne kërkim të Nemos

Finding Nemo: Nje peshk i vogel me emrin Nemo del ne jete dhe perballet me egersine e njeriut. I ati i tij Marlin, vendos ta kerkoje dhe ta gjeje ...