Adam Dick

Teacher
7.2
HD

Teacher

Aug. 13, 2019

Teacher

Xhejmsi, mësues i shkollës së mesme, i munduar nga e kaluara e vështirë dhe nga e tashmja e paqëndrueshme, kalon caqet, për të mbrojtur nxënësit ...