Adam Green

Victor Crowley
6.0
HD

Victor Crowley

Sep. 12, 2017

Victor Crowley

10 vite pas masakrës së fundit, kur disa të rinj duan të bëjnë një film mbi historinë e tij, Viktor Crowley shfaqet përsëri dhe rifillon të vrasë.