Adam Holmes

Alice in Wonderland
6.5
HD

Alice in Wonderland

Mar. 03, 2010

Alice in Wonderland

Liza është tashmë 19 vjeç, kur rikthehet në Botën e Çudirave, në të cilën ka kaluar aventurën e saj më të jashtëzakonshme të fëmijërisë. Aty, ajo ...
G-Force
5.1
HD

G-Force

Jul. 21, 2009

G-Force

Një skuadër Hamsterash posaçërisht të trajnuar dërgohen për të ndaluar një miliarder diabolik i cili planifikon të shkatërrojë botën me pajisje ...
TMNT
6.3
HD

TMNT

Mar. 23, 2007

TMNT

Kur bota kërcënohet nga një e keqe antike, katër breshkat adoleshente duhet të ribashkohen dhe t’i tejkalojnë të metat e tyre në mënyrë që ...