Adam McKay

Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby
6.6
HD

Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby

Shoferi numër një i garave NASCAR, Riki Bobi, qëndron gjithmonë në majë, falë një pakti që ka bërë me shokun e tij më të mirë, dhe njëkohësisht ...
Step Brothers
6.9
HD

Step Brothers

Jul. 25, 2008

Step Brothers

Brenan dhe Dejl, dy të papunësuar 40 vjeçarë, jetojnë me prindërit e tyre. Ata njihen me njëri-tjetrin pasi prindërit e tyre martohen bashkë. ...
Anchorman 2: The Legend Continues
6.3

Anchorman 2: The Legend Continues

Një prezantues lajmesh pushohet nga puna e tij dhe pas një tentative të dështuar për vetëvrasje, atij i jepet një mundësi e dytë për të dhe miqtë ...
Vice
7.2
Full HD

Vice

Dec. 25, 2018

Vice

Historia e Dick Cheney, një burokrat i Uashingtonit, i cili në heshtje mori një fuqi të jashtëzakonshme si zëvendës president i George W. Bush, ...
Anchorman: The Legend of Ron Burgundy
7.2
HD

Anchorman: The Legend of Ron Burgundy

Ron Burgundy është një gazetar i vlerësuar lart në San Diego në transmetimet e dominuara nga meshkujt në vitet 70-të, por kjo e gjitha ka për të ...
The Other Guys
6.7
HD

The Other Guys

Aug. 06, 2010

The Other Guys

Dy detektive të Nju Jorkit kanë mundësin të jenë në krye të detyrës por pas një gabimi që bëjnë, ata duhet të zbulojnë një planë tjetër që gjërat ...
The Big Short
7.8

The Big Short

Dec. 11, 2015

The Big Short

Katër ekspertë të botës së financës parashikojnë krizën financiare të kredive dhe të banesave në mes të viteve 2000 dhe vendosin ti shpallin ...