Adam Robitel

Escape Room
6.4
HD

Escape Room

Jan. 03, 2019

Escape Room

Gjashtë të panjohur e gjejnë veten në një labirint dhomash misterioze dhe vdekjeprurëse. Për të mbijetuar duhet të përdorin aftësitë e tyre, që ...
Insidious: The Last Key
5.8
HD

Insidious: The Last Key

Jan. 03, 2018

Insidious: The Last Key

Filmi trajton historinë e studiueses së dukurive paranormale, Dr. Elise Rainer, e cila përballet me frikën e saj më të madhe kur gjendet në ...