Adam Schnitzer

Bota e lodrave 2
7.9
HD

Bota e lodrave 2

Oct. 30, 1999

Bota e lodrave 2

Toy story 2: Kur Woody është vjedhur nga një koleksionist lodrash, Buzz dhe miqtë e tij zotohen për ta shpëtuar atë, por Woody gjen idenë e ...
Përbindëshat
8.0
HD

Përbindëshat

Nov. 01, 2001

Përbindëshat

Monsters, Inc.: Përbindëshat gjenerojnë energji për qytetin e tyre duke frikësuar fëmijët , por ata janë tmerrësisht të frikësuar duke menduar se ...
Incredibles 2
8.1
HD

Incredibles 2

Jun. 14, 2018

Incredibles 2

Në familjen e superheronjve, këtë herë, në qendër të vëmendjes është Helena, duke e lënë Bobin në shtëpi me fëmijët, në heroizmin e përditshëm të ...