Adam Shankman

What Men Want
5.0
HD

What Men Want

Feb. 08, 2019

What Men Want

Një femër e mbysin agjentët meshkuj të sportit në agjencinë ku ajo punon, por më vonë asaj i jepet dhuntia për të dëgjuar mendimet e brendshme të ...
A Walk to Remember
7.4
HD

A Walk to Remember

Jan. 25, 2002

A Walk to Remember

Historia e dy adoleshentëve nga Karolina e Veriut, Landon Carter dhe Jamie Sullivan, të cilët bien në dashuri pasi Landon futet në telashe dhe ...
Bringing Down the House
5.6
HD

Bringing Down the House

Mar. 07, 2003

Bringing Down the House

Kur një djalë i vetmuar takohet me një grua në internet i cili ndodh të jetë në burg, ajo shpërthen qe të jetë me të, dhe vazhdon të bëj kërdi në ...
Bedtime Stories
6.1
HD

Bedtime Stories

Dec. 24, 2008

Bedtime Stories

Kur Skiter Bronsoni bën dadon për fëmijët e motrës, imagjinata e tij shfrenohet ndërkohë që sajon përralla të hollësishme për ta – duke e ...
The Pacifier
5.6
HD

The Pacifier

Mar. 04, 2005

The Pacifier

Një ish marinsi i larguar nga SEAL i jepet një detyrë e re: Të mbrojë fëmijët Plamer nga armiqtë e babait të tyre të vdekur, një shkencëtar i ...