Adil Abdelwahab

Kingdom of Heaven
7.2
HD

Kingdom of Heaven

May. 03, 2005

Kingdom of Heaven

Balian e Ibelin udhëton në Jerusalem gjatë kryqëzatave të shekullit të 12-të, aty ai e gjen veten si mbrojtës të qytetit dhe popullin të tij.