Aditya Gupta

Ok Jaanu
HD

Ok Jaanu

Jan. 03, 2017

Ok Jaanu

Adi dhe Tara shkojnë në Mumbai për të ndjekur ëndrrat e tyre. Një takim i rastësishëm nxit shkëndijat e një romance deri në momentin kur ...