Adrián García Bogliano

Late Phases
5.9

Late Phases

Nov. 21, 2014

Late Phases

Një veteran që ishte plagosur shkon në një vend ku gjërat janë ndryshe dhe njerëzit janë duke vdekur nga rrethanat misterioze.
Scherzo Diabolico
5.6

Scherzo Diabolico

Apr. 16, 2015

Scherzo Diabolico

Një llogaritar i mërzitur nuk ia del dot të fitojë rritje në detyrë. Ai ka një grua të bezdisshme dhe në përgjithësi nuk respektohet nga ata që ...