Adrian Noble

Mrs Lowry & Son
6.6
HD

Mrs Lowry & Son

Aug. 30, 2019

Mrs Lowry & Son

Jeta reale e artistit me famë botërore L.S. Lowry dhe marrëdhënia e tij me nënën, e cila përpiqet ta largojë atw nga pasioni i tij për pikturën.