Adrian Teh

Paskal
7.2
HD

Paskal

Sep. 27, 2018

Paskal

PASKAL është njësia elitë në marinën mbretërore malajziane. Filmi tregon ngjarjet e vërteta të komandantit të PASKAL, Arman Anuar dhe ekipit të ...