Adrian Vitoria

Heist
6.1
HD

Heist

Nov. 13, 2015

Heist

Një baba që nuk ka para për të paguar ndërhyrjen dhe trajtimin e vajzës së tij, ndihet i pashpresë. Një nga punonjësit e tjerë të kazinosë, ...
Age of Heroes
5.6
HD

Age of Heroes

May. 19, 2011

Age of Heroes

Historia e vertetë e formimit të 30 njësive të Ian Fleming e Komando, një shenjë paralajmeruese për forcat elite në Mbreterine e Bashkuar.