Agnieszka Holland

Mr. Jones
6.8
HD

Mr. Jones

Oct. 25, 2019

Mr. Jones

Një gazetar nga Uellsi nxjerr në media lajmin për urinë në Bashimin Sovjetik, në fillim të viteve 30. Ky lajm do i shkaktojë atij telashe dhe ...
Spoor
6.6
HD

Spoor

Feb. 24, 2017

Spoor

Janina Duzhejko, një grua e moshuar, jeton e vetme ne fshatin Klodzko, ku një seri me vrasje misterioze ndodhin. Duzhejko është e bindur se e di ...
Washington Square
6.7
HD

Washington Square

Oct. 10, 1997

Washington Square

 Catherine Sloper ka gjetur njeriun e ëndrrave të saj në Morris Townsendin, por planet e saj që të martohet me të kundërshtohen fuqishëm nga ...