Ahmed Khan

Baaghi 3
2.1
HD

Baaghi 3

Mar. 06, 2020

Baaghi 3

Historia e dy vëllezërve që përfshihen në një mision kundër terrorizmit.
Baaghi 2
5.6
HD

Baaghi 2

Mar. 30, 2018

Baaghi 2

Një oficer i ushtrisë, vepron kundër zotave të drogës dhe policëve të përfshirës për të gjetur vajzën e rrëmbyer të ish-të dashurës së tij.