Aisling Hughes

The Old Guard
HD

The Old Guard

Jul. 10, 2020

The Old Guard

Një grup mercenarësh shekullorë, të gjithë të pavdekshëm dhe me aftësinë për t’u vetëshëruar, zbulojnë se dikush e ka mësuar kush janë dhe ata ...