Ajay Devgn

Shivaay
6.4

Shivaay

Oct. 28, 2016

Shivaay

Shivai është një alpinistë, aventurier Himalajan dhe një baba i devotshëm që mundohet të rris vajzën e tij, Gora, i vetëm. Fati i kësaj familjeje ...