Akshat Verma

Kaalakaandi
6.1
HD

Kaalakaandi

Jan. 12, 2018

Kaalakaandi

“Kaalakaandi” eshte nje shprehi Marathi kur gjerat shkojne jashtezakonisht keq. Filmi eshte nje komedi e zeze rreth jetes vdekjes dhe ...