Alain Olivieri

Amour
7.9

Amour

Jul. 01, 2012

Amour

Xhorxhi dhe Ana janë një çift mësuesish muzike të dalë në pension të cilët shijojnë jetën në moshën 80-vjeçare. Megjithatë, Ana papritmas pëson ...