Alan Hopkins

The Godfather: Part II
9.0
HD

The Godfather: Part II

Dec. 20, 1974

The Godfather: Part II

Vazhdimi i sagës së familjes Korleone tregon historinë e Vito Korleones kur ka qenë i ri në Nju Jorkun e 1920-ës dhe më pas ndjek Majkëll ...