Alan Mehrez

Bloodsport II
4.8
HD

Bloodsport II

Mar. 01, 1996

Bloodsport II

Pasi hajduti Alex Cardo kapet duke vjedhur një Katana të lashtë në Azinë Lindore, ai shpejt e gjen veten të burgosur dhe rrahur nga turma atje. ...