Alan Parker

The Life of David Gale
7.6
HD

The Life of David Gale

Feb. 21, 2003

The Life of David Gale

” Jeta e David Gejl ” : Një burrë kundër dënimit me vdekje akuzohet për vrasjen e një mikeshe aktiviste dhe dërgohet në qelinë e vdekjes.