Alan Taylor

Thor: The Dark World
7.1

Thor: The Dark World

Oct. 29, 2013

Thor: The Dark World

Përballë një armiku të cilit nuk mund t’i bëjnë dot ballë as Odini dhe Asgardi, Thori duhet të nisë udhëtimin e tij më të rrezikshëm dhe ...