Alastair Fothergill

Monkey Kingdom
7.3
HD

Monkey Kingdom

Apr. 17, 2015

Monkey Kingdom

Një dokumentar natyre që ndjek një majmun të porsalindur dhe nënën e tij ndërsa luftojnë për të mbijetuar brenda hierarkisë sociale konkurruese ...
Bears
7.4
HD

Bears

Apr. 17, 2014

Bears

Një dokumentar që vijon jetën e një familje arinjësh ne Alaskë, rritjen e tyre jetën dhe mësimet me te rëndësishme për jetën.