Albert Hughes

Alpha
7
HD

Alpha

Aug. 17, 2018

Alpha

Në të kaluarën parahistorike, një i ri përpiqet të kthehet në shtëpi pasi ndahet nga fisi i tij gjatë një gjuetie. Ai gjen një ujk i cili bëhet ...
Menace II Society
7.5
HD

Menace II Society

May. 26, 1993

Menace II Society

Një gangster i ri në rrugë përpiqet t’i shpëtojë kufijve dhe tundimeve të getos në kërkim të një jete më të mirë.
The Book of Eli
6.9

The Book of Eli

Jan. 14, 2010

The Book of Eli

Një përrallë post-apokaliptike, në të cilën një njeri i vetëm ne rrugën e tij lufton për të mbrojtur një libër të shenjtë që mban sekretet për të ...