Albert Maysles

Grey Gardens
7.7
HD

Grey Gardens

Sep. 27, 1975

Grey Gardens

Në vitin 1973, vëllezërit Albert Maysles dhe David Maysles vendosin për të ndryshuar fokusin e projektit të tyre të fundit nga Jacqueline Kennedy ...