Aldric La'Auli Porter

Breaking In
5
HD

Breaking In

May. 05, 2018

Breaking In

Një grua lufton për të mbrojtur familjen e saj pasi në shtëpi i hyjnë njerëz me dhunë…
Dr. Dolittle 2
4.7
HD

Dr. Dolittle 2

Jun. 22, 2001

Dr. Dolittle 2

Dr. John Dolittle the beloved doctor is back, but this time around he plays cupid to bumbling circus bear Archie as he’s so smitten by a Pacific ...
As Good as It Gets
7.7
HD

As Good as It Gets

Dec. 19, 1997

As Good as It Gets

Një mama beqare e cila punon kameriere, një autor mizantrop i pashoqërueshem dhe një artist homoseksual, formojnë një miqësi të papëlqyer pasi ...