Alejandro Amenábar

Open Your Eyes
7.8
HD

Open Your Eyes

Dec. 19, 1997

Open Your Eyes

Një burrë shumë i pashëm gjen dashurinë e jetës së tij, por pëson një askident dhe duhet të bëjë operacion fytyrën.
The Sea Inside
8.0
HD

The Sea Inside

Sep. 03, 2004

The Sea Inside

Ramon Sampedro është një mekanik anijesh dhe një poet me kohë të pjesshme që ka ngelur tetraplegjik pas një aksidenti gjatë zhytjes. Ky film ...
The Others
7.6
HD

The Others

Aug. 02, 2001

The Others

Një grua që jeton në shtëpinë e vjetër të mbuluar nga errësira me dy fëmijët e saj alergjikë ndaj dritës, është e bindur që shtëpia e saj është e ...
Agora
7.2
HD

Agora

May. 17, 2009

Agora

Historia na dergon ne Egjiptin e lashte kur ishte nen perandorine Romake, ne shekullin e 4″t te eres tone., ku astrologo-filozofja e Aleksandrise ...
Regression
5.7
HD

Regression

Oct. 01, 2015

Regression

Një baba është akuzuar për një krim që nuk i kujtohet ta ketë bërë: për abuzim seksual me vajzën e tij. Pretendimi që kultet satanike kishin ...