Aleksander Bach

Hitman: Agent 47
5.7
HD

Hitman: Agent 47

Aug. 20, 2015

Hitman: Agent 47

Një vrasës bashkohet me një grua për ta ndihmuar atë të gjejë babain e saj dhe të zbulojë misteret e prejardhjes së saj.